Cīņu klubs TĪĢERI apliecina sevi lielos mačos.

Cīņu klubs TĪĢERI piedalījās piektajās atklātajās starptautiskajās sacensībās

BTA KARATĒ KAUSS JŪRMALA- 2006”, kuras risinājās 23.septembrī Dubultu sākumskolas Taurenītis sporta hallē. Sacensības tika rīkotas ar mērķi popularizēt karatē sporta veidu un noskaidrot Latvijas un pārējo dalības valstu  spēcīgākos sportistus KATA un KUMITĒ disciplīnās.

                Šo maču organizatori bija AAS BTA, Starptautiskās Yoshukai asociācijas pārstāvji Latvijā sporta klubs Neguss un Latvijas Karatē federācija.

Mūsu klubu šajās sacensībās pārstāvēja desmit karatisti: Linda Kristiāna Švirberga, Ilona Gavrilova, Maira Krustiņa, Mārcis Urbāns, Dāvis Stauvers, Lauris Švirbergs, Jānis Krustiņš, Mārtiņš Ērglis, Mārtiņš Neļķe un Mārtiņš Zuntners. Viņi visi ir ļoti labi apliecinājuši savas spējas un parādīja pārējiem, ka spēj sasniegt ļoti labus  rezultātus, ar kuriem varam lepoties!

Sīvā konkurencē klubu aizstāvēja Maira Krustiņa, viņa ieguva 1.vietu kumite 16-17g. -60kg kategorijā. Viņa klubā jau trenējas piekto gadu un panākumi pavisam noteikti ir iegūti ar cītīgu treniņa procesu. Mārtiņš Neļķe izcīnīja godpilno 2. vietu kumite 16-17g. +70kg kategorijā. Tika iegūtas arī trīs 3. vietasIlona Gavrilova kategorijā kata 16-17g. meitenes, Linda Kristiāna Švirberga kumitē-11.g. un Mārcis Urbāns braši cīnījās kumitē 10-11g. -35kg konkurencē. Arī 4. vietas tika mūsējiem kumitē, tās izcīnīja Jānis Krustiņš un Mārtiņš Zuntners. Šie rezultāti apliecina to, ka varam startēt šāda mēroga sacensībās un gūt arī medaļas, kā arī vēl mazliet jāpiestrādā, lai cīņu klubs TĪĢERI ierindotos lielajā trijniekā- klubu konkurencē.

Ne tik vien mūsu treneris Artis Līviņš ir gandarīts par veiksmīgu startu sacensībās, bet arī paši sportisti, kuri apgalvo, ka piedalīties bija vērts! Jauna pieredze, pašapliecinājums un  medaļas ir kā medusmaize pirms nākamā lielā darba.